Siesta gyerekcipő márkabolt 1065 Budapest, Podmaniczky utca 17. Tel.: 1/311-9666


            Miért vásároljon nálunk?


Siesta gyerekcipő webáruház 2010 Tavasz

Kedves vásárlóink!

Vége a télnek, a napsütéses tavasz beköszöntével egyre több időt töltünk a szabadban. Ilyenkor melyik szülő mondhatna nemet a nagy játszótéri mókáknak, vagy egy közös focizásnak a parkban?

A szabadidős tevékenységekhez kitűnő alternatívát kínálnak a Siesta új, kiváló minőségű, tavaszi gyerekcipő modelljei, melyek napról-napra érkeznek üzleteinkbe. A komfortos és egyszerre designos lábbeliket, melyek közt sokak kérésére már a 35-40-es méretűek is megtalálhatóak, webáruházunkon keresztül is megvásárolhatják. Naprakész fényképes kínálatunkat a beérkezéstől számított 2-3 óránként frissítjük.

Az apróságok örömére és kényelmére hamarosan kaphatóak lesznek az új, várva-várt Nike gyerek sportcipők is!

Hétfőtől szombatig kibővült méret- és áruválasztékkal, mosolygós kiszolgáló személyzettel várjuk Önöket mind az ősszel nyílt, Podmaniczky utcai üzletünkben, ahol a bolt előtt a közvetlen parkolás lehetősége is biztosított, mind a Ferenciek terénél lévő márkakereskedésünkben.

Ne feledje, nálunk az Ön gyermeke az első, hisz fontos, hogy szemük fénye cipőből is a legjobbat kapja! Gondot fordítunk csemetéik egészségére is, a Siesta cipőboltokban Siesta harántemelővel ellátott gyerekcipőket, szandálokat vásárolhatnak, mely a lúdtalp kialakulását segít meggátolni.

Látogassanak el hozzánk! Aktuális akcióinkat keressék webáruházunkban!

Csatlakozzon hozzánk Facebookon, értesüljön elsőként akcióinkról, kedvezményeinkről:

Címkék:

Hozzászólások lezárva.