CONVERSE, TOMS -50%-OS, Siesta-Richter, Geox termékeink -10%-os törzsvásárlói árait regisztráció / BELÉPÉS UTÁN LÁTHATOD!
Blog

Miért jó a háromcsatos szandál?

SiestaCipő
SiestaCipő
2022.02.26 16:55
Miért jó a háromcsatos szandál?

Különösen vékony lábfejű  illetve nagyon tömzsi lábfejű gyerekek számára is nagyszerű megoldás, mivel a 3 csat segítégével a szandál pontosan a lábra állítható.

Minden Siesta szandál hosszított kéreggel, harántemelővel, és hajlékony, csúszásmentes talppal van ellátva, melyek a biztos saroktartáshoz, és a különböző elváltozások, például lúdtalp kialakulásának megelőzéséhez elengedhetetlenek. A harántemelő megfelelő szögben tartja a lábat, a kéregfogó padig a bokasarok jó helyzetéért felelős. Elég csak a legfelső csatot kicsatolni a szandál le, és felvételénél. Az alsó két csatot elég egyszer beállítani. Sokan aggódnak amiatt, hogy a 3 csatos szandálok eleje nyitott, és attól tartanak , hogy nem védi eléggé az ujjakat. Általában az aggodalom teljesen felesleges, annak ellenére , hogy nyitott a szandál az ujjakon a legritkább esetben fordul elő bármilyen horzsolás.

Sokszor látjuk, hogy a szandál orra teljesen elkopott a motorozásban, és a gyerekek ujjai valahogy mégis mind megvannak.

Csatlakozzon hozzánk Facebookon, értesüljön elsőként akcióinkról, kedvezményeinkről:

Címkék: , , , , , , , , , , , ,