CROCS -40%-os AKCIÓ!!! Siesta-Richter, Geox termékeink -10%-os törzsvásárlói árait regisztráció / BELÉPÉS UTÁN LÁTHATOD!
Szűrés
Ár (Ft)
4 490 Ft - 55 990 Ft
Méretek készleten
Márka
Szín
Vízállóság
Rögzítés
Nem
Harántemelős
Szupinált
Termék státusza

Téli cipők, hótaposók

A leghidegebb és leghavasabb időkben is kiválóan használható vízhatlan hótaposó termékeink között a tipegő babáktól kezdve az extra nagy lábmérettel rendelkező férfiakig bezárólag bárki találhat lábbelit. Különböző gyártóktól, többfajta rögzítéssel és számos színben találunk modelleket, melyeket szűrőink segítségével könnyen leszűkíthetünk, ezzel is megkönnyítve a válogatás folyamatát.


307termék
 

Milyen időjárás esetén melyik gyerek hótaposó termékeket használjuk?
A klasszikus stílusú vízálló bakancsok mellett kínálatunkban olyan különböző meleg gyerek téli cipő modell is megtalálható, amely termékekkel elsősorban a pici járni még tanuló és tipegő babákra gondoltunk. Ezek a lábbelik nem vízállóak, ugyanakkor szőrme vagy filc melegbélésüknek köszönhetően hathatós védelmet nyújtanak a hideg ellen a leghűvösebb téli napokban is a legkisebbek részére. Hiszen már egész pici kortól szükség lehet a babák lábainak védelmére is. Az e fajta fiú téli bakancs modelleket tiszta, száraz időben javasoljuk használni, kerülve a nedvességet, a gyerekek számára oly érdekes pocsolyákat és sártócsákat.
Amennyiben nedvesebbre fordul a már amúgy is hideg idő számos más lehetőség közül válogathatunk meleg gyerek téli cipő tekintetében. Mérsékelten vízálló fiú téli bakancs termékeink között elsősorban az utcai, mindennapi használatra való modelleket és magasított szárú csizmákat találunk. Ezek a lábbelik remekül használhatóak egy- egy dolgos, munkás napon, száraz időben, és akkor sem történik semmi különös, ha valamilyen oknál fogva nedvesség éri a cipőket. Az utcai viseletre tervezett csizmák, bakancsok és egyéb téli lábbelik feladata ugyanis az, hogy kényelmet és megfelelő hőmérsékletet biztosítsanak viselőjük számára. Ehhez nélkülözhetetlen valamilyen szintű vízhatlanság is, ezt biztosítják mérsékelten vízálló modelljeink. Fontos, hogy tudjuk: webáruházunkban felnőtt méretben is találhatunk termékeket ilyen paraméretekkel.
Különleges helyet foglalnak el a sorban azok a gyerek hótaposó csizmák, melyek a lábfej gumi részéig teljesen vízállóak. Hideg, nedves időben, a játszótérre tökéletes választásnak bizonyulnak. Croslite műanyag kialakításuknak köszönhetően számos előnnyel bírnak (könnyű viselet és tisztíthatóság) meleg textilbélésük miatt pedig a leghidegebb időjárásban is kiválóan használhatóak.
Az igazán nedves, latyakos, havas téli időjárásra ajánljuk a vízhatlan gyerek hótaposó és vízálló fiú téli bakancs termékeinket, mely a kategóriában a legnagyobb darabszámmal áll rendelkezésünkre. Webáruházunk elsődleges célja a minőségi termékek forgalmazása, vásárlókhoz való eljuttatása. Így ezek a termékeink tökéletes vízhatlanságot biztosítanak, ugyanakkor használat közben huzamosabb ideig is képesek melegen tartani a lábfejeket. Mivel minőségük kiváló, így hosszan tartó esőzés, havazás, illetve nagy sár esetén is biztosan kitartanak felhasználójuk mellett. Ezáltal az óvodában vagy az iskolában lévő gyermekünk felől biztosak lehetünk abban, hogy önfeledt udvari játéka közben nem ázik át, vagy lesz nedves a cipője. Egy vízhatlan hótaposó viseletének köszönhetően a leghevesebb hócsata, vagy legmunkásabb hóember-építés sem jelenthet akadályt a kis lurkóknak. Mindeközben szülőként nem kell a megfázásos megbetegedések miatt aggódnunk.
Ám ezeket a meleg gyerek téli cipő modellek között nemcsak a mindennapi használathoz (bölcsődébe, óvodába, iskolába, vagy akár szabadidőben a játszótéren) találunk termékeket, hanem olyan vízhatlan hótaposó modelleket is, amelyeket akár egy síelés vagy téli kikapcsolódás idejére is bátran magunkkal vihetünk.
A megfelelő minőségű téli vízhatlan hótaposó nélkülözhetetlen ilyen esetekben, ugyanis a hideg, nedves időjárási körülmények kikezdhetik a lábbeliket. Érdekes tény, de napjainkban már a divatról és a trendről sem kell lemondania senkinek, aki fiú téli bakancs vásárlásán gondolkodik. Igaz, hogy a korábbiakban pusztán a funkcionalitás és a praktikum volt a mérvadó ezeknél a lábbeliknél, ám manapság már kifejezett igény van rá -épp ezért ügyelnek is arra a gyártók, hogy kellően divatos és dizájnos csizmát vagy bakancsot tudjunk magunknak választani, amennyiben szükséges. A téli cipők, bakancsok, csizmák jellemző tulajdonsága a közepesen magas, vagy magas szár. Ez nemcsak a meleg fizikai megtartását segíti elő, hanem a legújabb trendek szerinti kialakítás. Egy minőségi hótaposó vagy téli cipő talpa barázdált, mely egy jó tapadást biztosító talpfelület, elősegíti az egyensúly minél biztosabb megtartását, csúszós, jeges felületen is.
Sokak számára a téli időszak egyet jelent a családi pihenéssel, a kikapcsolódással. A közös szabadidős programok, a természetben való kirándulások, túrázások, a síelés mind-mind fontosak a testi-lelki feltöltődés szempontjából. A családtagoknak eltöltött minőségi időnek is hatalmas szerepe van kapcsolataink alakulásában, illetve azok megtartásában. Mindezek megvalósulásához azonban nemcsak a ráfordított időnk és energiánk szükségesek, hanem - hisz téli időjárásról van szó, akár zord körülményekkel - különféle eszközök és kiegészítők is. Ide tartozik például egy jó meleg gyerek téli cipő például, vagy egy vízhatlan hótaposó akár a felnőttek részére is.
Egy jó hótaposó kiválasztása mindig nehéz feladat, ezért mindenképp tudnunk kell, hogy a programunk sikere, a jó közérzetünk, egészségünk múlhat rajta. A megfelelő modell aszerint határozható meg, hogy pontosan mire és milyen körülmények között szeretnénk használni. A megfelelő méret meghatározása után mérettáblázatunk segítségével könnyedén kiválaszthatjuk az áhított darabot, mellyel nekiindulhatunk akár a felhőtlen családi programnak.