CROCS -40%-os AKCIÓ!!! Siesta-Richter, Geox termékeink -10%-os törzsvásárlói árait regisztráció / BELÉPÉS UTÁN LÁTHATOD!
Szűrés
Ár (Ft)
7 990 Ft - 26 990 Ft
Méretek készleten
Márka
Szín
Vízállóság
Rögzítés
Nem
Harántemelős
Szupinált
Termék státusza

Gyerek szandálok

Széles választék áll rendelkezésre gyerek szandál termékeinkből. Alkalomra vagy mindennapos használata már az egészen kicsi lányoktól a (kis)kamaszokon át, egészen a felnőtt hölgyekig bezárólag bárki találhat a magának nyári lábbelit. Érdemes lehet a kínálatot végig böngészni, vagy szűrőink segítségével azonnal rátalálni a kedvenc darabra.


290termék
 

Csillogós, flitteres, metál vagy matt felületű, alkalmi, hétköznapi esetleg sportoláshoz való, csatos vagy tépőzáras kialakításban, netán harántemelős kivitelben. Egyszínű fehér, többszínű mintás, kisvirágos, pillangós, szívecskés, csíkos, pöttyös… Alacsony szárú, megemelt szárú, vízhatlan, nyitott vagy zárt orrú szandál.

Akárcsak Gombóc Artúr a csokoládékkal, úgy lehetünk mi nők és kislányok a szandálokkal. Ugyanis széles választékban állnak rendelkezésre a szebbnél szebb és jobbnál jobb minőségű, prémium kategóriás lábbelik, mint például a tépőzáras kislány szandál. Csak győzzünk választani!

Közeleg a nyár, szandálra fel!
Szerencsére hamarosan itt a jó idő, közeleg a nyár, a szabadabb mozgást, a gyerekekkel való könnyedebb közlekedést lehetővé tevő meleg időjárás. Ilyenkor réteges öltözködés végig gondolása helyett csak magunkra kapjuk a szandálunkat, vagy belebújunk a papucsunkba és már mehetünk is. A gyerkőceinkkel való útnak indulás is egyszerűbbé válik, különösen egy tépőzáras kislány szandál használatával!

Ám ameddig még nem érkezik meg a legnagyobb nyári kánikula, addig is nyugodtan választhatunk a zárt orrú gyerek szandál termékeink közül. Alkalmi szandál kínálatunkban elsősorban a közeledő ünnepségek, óvodás ballagások, évzárók és évnyitók, esetleg nyári esküvők alkalmi viseleteinek kiegészítésére gondoltunk. A lúdtalpban érintettek számára megoldást jelenthet a supinált gyerek szandál, mely darabok többféle színben méretben és gyártótól állnak a vásárlók rendelkezésére. Ezek a modellek tépőzáras és csatos kivitelben is megtalálhatóak. A mindennapokra számos mintájú és formakialakítású szandálunk közül választhatnak az érdeklődők.

A gyermeki fejlődés szempontjából egy fontos dolog a döntési képesség kialakítása már egész kicsi kortól kezdődően. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy minden esetben ráhagyjuk a döntést- ezt felnőtt kompetencia.

Ám miért ne választhatná már egy óvodás kisgyerek is neki legjobban tetsző tépőzáras kislány szandál modellek közül? Bízzunk benne és engedjük neki, hogy átélje a döntésének szabadágát és pozitív következményeit!

Melyik kislány szandál való sportoláshoz?
Szerencsére a teljes vagy részleges lezárások elkerültek minket az utóbbi időben, így egyre több lehetőségünk van kimozdulni otthonról. Kikapcsolódásként egy kellemes kirándulás, egy felüdítő túra a természetben, illetve esetleg egy gyerekeknek szóló kiállítás megtekintése lélekemelő élmény lehet az egész család számára. Városlátogatások alkalmával is jó szolgálatot tehet a zárt orrú gyerek szandál. Ezekre a termékekre jellemző, hogy kialakításuk igen kényelmes viseletet biztosít viselőjük számára.

A gyártók belegondoltak abba, hogy milyen körülmények között fogjuk használni ezeket a darabokat és a tervezéskor elsősorban a viselőjük igényeit vették figyelembe, ez alapján hívták életre a termékeket. Például a kisebbek részére készítették a zárt orrú baba szandál modelleket.

A babáknak és a gyerekek részére tervezett termékek többféle anyagból készülhetnek, csúszásgátló gumi talprész, illetve textil, bőr vagy neoprén felsőrész kialakítással. Egyes darabokat a különleges Croslite műanyagból állítják elő, mely egy baktérium és szagmentes környezetet biztosít a lábacskáknak akár egész napon át. Böngésszünk a lehetőségek között bátran! A zárt orrú gyerek szandál használata valamelyest átmenetet képez a könnyed tavaszi cipők és a nyitott szandálok között. Vannak, akik kifejezetten erre típusra esküsznek, csak ilyet hordanak. Amennyiben kisebb még a csemeténk, zárt orrú baba szandál választékunk is bőséges lehetőséget nyújt az érdeklődőknek.

A zárt orrú baba szandál modelljeink között válogatva színesebb és visszafogottabb variációkat is találhatunk. Ez tulajdonképp a leendő kis tulajdonos temperamentumától és ízlésvilágától függ. Gondoljuk végig igényeinket, például a mindennapos használatra, például óvodai játékhoz viselt szandálok közül a könnyen tisztítható, vízálló, praktikus megoldást részesítsük előnyben.

Azonban, ha meg is kell jelennünk valahol – nem a kifejezett ünnepi alkalmakra gondolunk itt- például családi ünnepségen, baráti összejövetelen, a zárt orrú baba szandál és a zárt orrú gyerek szandál választékban is találhatunk különlegesebb, alkalmibb darabot. Ebben az esetben a csodálatos kialakítású velúr bőr vagy bőr szandál tökéletes megoldást jelenthet, mely kellően csinos, ugyanakkor egyszerűen tisztítható is.
Mire való a supinált gyerek szandál?

A kérdésre a rövid válasz az, hogy ezek a modellek a lábfejek befelé dőlésének megakadályozására valók. Kicsit részletesebben kibontva már kicsit bonyolultabb a magyarázat. Ugyanis egy supinált gyerek szandál sarkának belső oldala pár milliméterrel mindig magasabb a lábbeli külső élénél, ami egy természetes labilitást, egy kifele dőlést eredményez. Erre reagálnak tulajdonképpen a láb izmai: egyszerűen egyensúlyt szeretnének teremteni. Ezzel a mechanizmussal a supinált gyerek szandál viselete az izmokat finommozgásra készteti, mely által a talp izmai folyamatosan ingerelve vannak, ami által erősödnek.

Ez az erősödő izomzat lesz képes idővel a haránt boltozat felhúzására, megerősítésére. Mindezzel a lúdtalp korrigálására, megszűntetésére is lehetőség nyílik, természetesen megfelelő talptornával együttesen alkalmazva. Mindenképpen érdemes odafigyelni, és esetleg ortopéd szakember véleményét is kikérni, ha a gyermek fájdalmakra panaszkodik egy megterhelő nap után délután vagy az este folyamán.

Ha láthatóan befele dől a lába vagy emiatt aggódunk miatta, mindenképp érdemes a megfelelő ortopéd orvost felkeresni és a lúdtalptornát elkezdeni. Ilyenkor érdemes a supinált gyerek szandál megvásárlása mellett dönteni, melynek használatával kiegészülhet az előbbiekben felsorolt kezelés.

Összegezve supinált vagy hagyományos, nyitott vagy zárt orrú, baba vagy gyerek, kislány, kisfiú vagy unisex kivitelezésben is könnyedén találhat webáruházunkban nyári lábbelit. Amennyiben tépőzáras kislány szandál az, amit keres, több mint húsz termék közül választhat. Csatos vagy csatos- cipzáras termékeinkért is érdemes böngészni katalógusunkat. Igényeinknek megfelelően akár több terméket is megvásárolhatunk egyszerre, hogy az előttünk álló jó időt, a szabadság és a szünidő felejthetetlen lehetőségeit maximálisan ki tudjuk használni!