Siesta-Richter, Geox, Converse termékeink -10%-os kedvezményes, törzsvásárlói árait regisztráció / belépés után láthatod.

Gyakori kérdések

A weboldalon lévő készlet megegyezik-e az üzletben lévő készlettel?

Igen, minden termék amit a Siesta gyerekcipő webáruház oldalán látsz, abban a pillanatban üzletünkben is megtalálható, és megvásárolható.

Ha egy termékből elfogy a méret azonnal levesszük a weboldalról. A termék képére kattintva látható az adott modellből milyen méretek vannak.

Hogyan mérjem meg a gyermekem lábát?

  • Rajzold körbe a gyermek lábát egy papírlapon
  • Mérd le a két leghosszabb végpont között a távolságot (sarkától a nagy lábujjáig)
  • A kapott mérethez adj hozzá 5-10mm-t
  • Válaszd ki a webáruházból a megfelelő méretet

 

Hogyan válasszam ki a megfelelő méretet?

Minden tőlünk telhető segítséget megadunk a megfelelő méret kiválasztásához. Az oldalunkon forgalmazott cipők belső talphosszát minden cipőnél megtalálod. Ha további segítségre van szükséged, mérd le gyermeked lábát és hívj minket. Mi a boltban megmérjük és segítünk Neked kiválasztani a megfelelő méretű lábbelit.

+36/1-311-9666

 

Hogyan tudom cserélni a megrendelt cipőt?

A cipőket csak saját dobozukban, használat előtt blokk/számla ellenében tudjuk cserélni. Csak a nálunk vásárolt termékeket cseréljük.

 

Cipő cseréje személyesen üzletünkben:

Siesta gyerekcipő bolt (1065 Budapest Podmaniczky utca 17.)

Cipő cseréje postai úton:

Csomagold be a visszaküldeni kívánt terméket, rakd be mellé a dobozba a kitöltött visszaküldési dokumentumot!

“Cipő visszaküldése dokumentum” letöltéséhez kérjük kattints ide!

Csak abban az esetben tudjuk cserélni a teméket, illetve visszatéríteni a vételárát, ha eredeti, kifogástalan állapotban kerül vissza hozzánk a termék és csomagolása. A visszaküldött temék üzletünkbe történű megérkezése után tudjuk a visszaküldési dokumentumon megjelölt igény szerint cserélni,  vagy a termék árát visszatéríteni.
Termék árának visszafizetésére üzletünkben történő vásárlás esetén 3 napig, internetes vásárlás esetén 14 napig van lehetőség.

Későbbi levásárlási igény esetében vásárlási utalványt állítunk ki, melyet időkorlát nélkül tudsz levásárolni üzletünkben vagy levonjuk az összeget a következő rendelésed végösszegéből.

 

Egészségpénztári számlát tudunk kiállítani?

Igen, tudunk egészségpénztári számlát kiállítani. Ebben az esetben kérjük a Számlázási névhez írd be az Egészségpénztár nevét, az Egészségpénztári Tag nevét valamint Egészségpénztári Tagi azonosítóját. A Számlázási címhez pedig az Egészségpénztár címét.

 

Mennyi idő alatt érkezik meg a megrendelt termék?

Minden hétköznap 14:00 óráig leadott rendelésed még aznap elpostázzuk. Ebben az esetben a csomag már a következő munkanapon megérkezhet Hozzád. Rendelésed a Magyar Posta Logisztikai szolgálata kézbesíti 1-2 munkanapon belül.

 

Szállítási költség

A postaköltség Magyarország területén egységesen súlytól és darabszámtól függetlenül 1490 Ft.

 

Hogyan kaphatok kedvezményt?

Internetes rendelés esetén a weboldalunkon található Siesta-Richter, Geox és Converse termékek árából webáruházunk automatikusan leszámolja a 10% kedvezményt.

Ha személyesen látogatsz meg minket, a 10% kedvezmény törzsvásárlói kártyánkkal él, melyet az első vásárlás után adunk.

 

Belföldi utalás

Kérjük az utalást erre a bankszámlaszámra küldd el nekünk:

UKY Hungary Kft. Forint számlaszám:

CIB Bank

10700347-48849700-51100005

Az átutalást követõen mindenképp írj e-mail-t nekünk, hogy ellenõrizzük megérkezett-e az összeg.